Wij plannen in de 2e helft van het jaar weer een nest, e.e.a afhankelijk van de loopsheden van onze teefjes. We openen de wachtlijst pas als we zeker weten dat we ook pups krijgen. We publiceren dat op Facebook en onze website. Als jullie onze Facebook pagina “Of Golden Nature” liken worden jullie vanzelf op de hoogte gehouden worden.

Na de publicatie kunnen geïnteresseerden zich inschrijven op de wachtlijst. Wij beginnen dan met degene die zich het eerste melden en maken dan een telefonische afspraak waarin we alles uitleggen. Bij een klik van beide kanten reserveren we een plekje op de wachtlijst.

Let op! Geintereseerden voor een pup uit het buitenland kunnen wij jammer genoeg niet verder helpen. In verband met de Europeese richtlijnen voor Rabiës moeten de puppen drie weken voordat zij de grens over gaan geënt zijn. Dat gebeurt bij puppy’s met 12 weken. Dat betekend dus dat puppy’s niet voor 15 weken naar het buitenland mogen. Dit vinden wij veel te laat voor de puppy’s en niet goed voor hun ontwikkeling. Daarom exporteren wij geen puppy’s naar het buitenland.